esmaspäev, 1. september 2014

Kaerahelbe toorpuder õunaga

Kaerahelbe toorpuder õunaga

45 grammi gluteenivabasid täisterakaerahelbeid (Provena)
1,5 dl piima (sobib ka taimne piim) või vett
1 suur koduaia õun
1 tl mett või agaavisiirupit
kaneel ja kardemon

Sega kausis kaerahelbed, chia-seemned, kaneel ja kardemon. Lisa piim/vesi ning lase seista 10 minutit. Seejärel lisa riivitud õun ja mesi. Serveeri mandlilaastude, mustikate, mee/agaavisiirupi ja kaneeliga.

NB! Kui pole gluteenivabasid täisterakaerahelbeid (tavalised täisterakaerahelbed ei lähe pehmeks 10 minutiga) või pole hommikul aega süüa teha, sega kõik komponendid juba õhtul kokku ning aseta puder ööseks külmkappi. Hommikul on valmis puder kapis olemas, naudi kohe või kiirel ajal võta tööle/kooli kaasa!

Kaerahelbe toorpuder õunaga

2 kommentaari: