neljapäev, 18. september 2014

Avokaadokreem (kaks retsepti)

Avokaadokreem
(kolmele)

1 küpse avokaado
25 grammi jaanikauna ehk kaarobipulbrit
1 spl datlikommi segu (datlid+kookoshelbed)
1 spl piima (sobib ka taimne piim)

Lõika avokaado pooleks ning eemalda kivi. Tõsta lusika abil avokaado sisu blenderisse ning töötle kreemjaks. Lisa kaarobipulber, datlikommi segu ja piim. Töötle segu ühtlaseks ning aseta 30 minutiks külmkappi. Naudi magustoitu koos sõbraga!

NB! Kui sul ei ole valmis datlikommi segu, siis lisa segu asemel 2 datlit ja 2 spl kookoshelbeid.

Avokaadokreem














Avokaadokreem steeviaga
(kolmele)

1 küpse avokaado
50 ml mandlipiima
30 grammi jaanikauna ehk kaarobipulbrit
5 grammi steeviat
1/2 tl vanilliessentsi

Lõika avokaado pooleks ning eemalda kivi. Tõsta lusika abil avokaado sisu blenderisse ning töötle kreemjaks. Lisa mandlipiim ning töötle segu ühtlaseks. Seejärel lisa steevia, kaarobipulber ja vanilliessents ning töötle kreemiks. Jaota saadud segu kolme pokaali ning pane 30 minutiks külmkappi.

Avokaadokreem steeviaga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar