(ühele)
40 grammi gluteenivabasid täistera kaerahelbeid
5 grammi chia seemneid
5 grammi koorimata kanepiseemneid
1 dl mandlipiima
1 väike pruunikaks läinud banaan
1 spl keefiri või maitsestamata jogurtit
1 tl värsketest maasikatest valmistatud maasikapüreed
vanilliekstrakt
kaneel
kardemon
mandlipuru/mandlilaastud
Aseta kuumakindlasse kaussi kaerahelbed, chia- ja kanepiseemned ning mandlipiim. Lase seista 10 minutit. Lisa seisnud segule kahvliga purustatud banaan, keefir/maitsetsamata jogurt, maasikapüree, vanilliekstrakt, kaneel ja kardemon. Sega ning aseta 150 kraadisesse ahju 10 minutiks soenema. Serveeri soojalt koos peale puistatud mandlipuru/mandlilaastudega.
Soe kaerahelbe-banaani puder |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar