esmaspäev, 1. september 2014

Lillkapsa põhjaga pizza

Lillkapsa põhjaga pizza
(neljale)

600 grammi lillkapsast
1 muna
60 grammi kõva parmesani juustu
1 spl mandlijahu

Riivi toores lillkapsas ning kuumuta wok-pannil läbi. Jäta lillkapsas jahtuma, samalajal blenderda segamini muna, parmesani juust ja mandlijahu. Kui lillkapsas on jahtunud vala segu köögirätikule ning pigista välja üleliigne vedelik (seda tuleb päris palju). Lisa lillkapsas blenderisse muna-juustu-jahu segule ning töötle segu ühtlaseks taignaks. Jaga saadud tainas neljaks ning vormi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile pizza põhjad. Küpseta põhjasid 200 kraadises ahjus 25 minutit.

Katteks
200 grammi veisehakkliha
1 väike mugulsibul
1 tomat
3 küüslauguküünt
värske basiilik
sool, pipar, pune
tomatikaste
juust

Katte jaoks prae hakkliha koos hakitud sibula ja küüslauguga. Kui hakkliha on praetud pruunikaks lisa tükeldatud tomat, hakitud värske basiilik, sool, pipar ja pune, kuumuta läbi. Lisa valmis pizzapõhjale tomatipasta, seejärel hakklihasegu ning viimasena riivitud juust. Küpseta 215 kraadi juures grill-režiimil umbes 5 minutit kuni juust on sulanud.

Lillkapsa põhjaga pizza

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar