esmaspäev, 6. oktoober 2014

Kreemine peedi-kinoaroog

Kreemine peedi-kinoaroog
(viiele)

180 grammi kinoad
2 keskmist mugulsibulat
3 küüslauguküünt
200 grammi kanafileed
460 grammi toorest peeti
250 grammi ricotta kohupiimapastat
600 ml vett
1/2 tl meresoola

Loputa kinoa külma vee all. Kuumuta vesi keemiseni ning hauta kinoad 15 minutit soolaga maitsestatud vees. Vajadusel kurna. Samalajal puhasta ning haki sibul ja küüslauk, lõika kanafilee ribadeks. Koori peet ning riivi jämeda riiviga. Hauta wok-pannil sibul ja küüslauk klaasjaks, seejärel lisa kanafilee. Kui kanafilee on peaaegu valmis lisa riivitud peet. Hauta umbes 10 minutit kuni peet on pehme, lisa kinoa, sega. Järgmisena lisa ricotta kohupiimapasta ning vesi, hauta mõned minutid ning maitsesta soolaga. Naudi soojalt!

NB! Võimalusel serveeri koos suure kuhja enda valmistatud küüslauguse hummusega!

Kreemine peedi-kinoaroog

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar