neljapäev, 2. oktoober 2014

Kahe kõrvitsa kotletid porruga

Kahe kõrvitsa kotletid porruga
(üks plaaditäis)

200 grammi suvikõrvitsat
100 grammi muskaatkõrvitsat
50 grammi porrut
120 grammi ricotta kohupiima
55 grammi toortatrajahu
1 muna
¾ tl meresoola

Kuumuta ahi 200 kraadini. Riivi kõrvitsad ning haki porru, lisa kohupiim, muna ja sool, sega. Seejärel sega taigna sisse jahu. Laota supilusikaga ahjuplaadile paraja suurusega kotletid (umbes 10 tükki). Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Tõsta ahju temperatuur 235 kraadini ning küpseta grill-režiimil veel 5 minutit. Maitsevad head nii soojalt kui külmalt.

Kahe kõrvitsa kotletid porruga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar