(ühele)
1 väike väga küpsenud (pruunikas) banaan
50 grammi täistera kaerahelbeid
1 supilusikatäis kookosõli
1/4 tl vaniljeekstrakti
pisut kaneeli ja kardemoni
sõrmeotsaga soola
3 spl piima(sobib ka taimne piim)/vett
3 kreekapähklit
Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega omavahel kuivained: kaerahelbed, kaneel ja kardemon, sool ja väiksemaks murtud kreekapähklid. Lisa kahvliga purustatud banaan, vaniljeekstrakt, kookosõli ja piim/vesi. Aseta segu kookosõliga määritud ramekin vormi ning küpseta ahjus 20 minutit. Pane ahi grill-režiimile ning küpseta 225 kraadi juures veel umbes 3 minutit kuni puder saab kauni kuldse krõbeduse. Serveeri soojalt mandlipiima ning värskete marjadega.
Küpsetatud kaerahelbepuder |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar