reede, 29. august 2014

Kinoavorm kana ja kitsejuustuga

Kinoavorm kana ja kitsejuustuga
(neljale)

180 grammi kinoad
250 grammi kanafileed
100 grammi kitsejuustu (Soignon)
100 grammi toorjuustu
1 mugulsibul
4 küüslauguküünt
pool tšillikauna
peotäis rohelist sibulat
1 spl adžikat (purustatud küüslauk ja tomat)
1,5 dl kuuma vett või puljongit
soola ja pipart

Loputa kinoa külma vee all. Kuumuta vesi keemiseni ning hauta kinoad 15 minutit soolaga maitsestatud vees. Samalajal puhasta ning koori sibul ja küüslauk, haki sibul ja tšilli ning lõika küüslauguküüned pooleks. Lõika kanafilee ribadeks ning prae koos sibula, küüslaugu ja tšilliga, maitsesta soola ja pipraga. Lisa pannile keedetud kinoa, toorjuust, peotäis hakitud rohelist sibulat, vesi/puljong ning adžika, sega ning kuumuta keemiseni. Vala saadud segu ahjuvormi, murenda peale kitsejuust ning küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Serveeri värske basiilikuga.

Kinoavorm kana ja kitsejuustuga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar