neljapäev, 19. veebruar 2015

Talvine vitamiinisalat idude, apelsini ja röstitud kikerhernestega.

Talvine vitamiinisalat
(ühele)

suur peotäis salatilehtede segu
3 spl rohelistest läätsedest idandatud idusid
2 spl karriga röstitud kikerherneid
1/2 apelsini

Haki salat suupäraseks, lõika 3 viilu apelsinist väiksemateks tükkideks. Aseta taldrikule salatilehtede segu, idud, kikerherned ja tükeldatud apelsin. Pigista segule peale teine osa apelsinist ning sega. Head isu!

Talvine vitamiinisalat


















Röstitud kikerherned

400 grammine purk konservkikerherneid
1 kuhjaga spl karri maitseainesegu (rohelise-kollase karri segu)
kvaliteetset oliiviõli

Kuumuta ahi 180 kraadini. Loputa kikerherned jooksva vee all ning jäta sõelale nõrguma. Kuivata köögipaberiga liigne vesi ning aseta kikerherned ühekordse kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lisa kikerhernestele maitseained ning õli, hõõru käega segu laiali. Rösti ahjus 180 kraadi juures 30-40 minutit. Naudi kerge snäkina või lisa salatile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar