esmaspäev, 17. august 2015

Bircheri müsli

Bircheri müsli
(ühele)

1 keskmine Granny Smith õun
45 grammi gluteenivaba täisterakaerahelbe müslit kuivatatud datlite, õunte, rosinate ja päevalilleseemnetega (Provena) või gluteenivabasid täisterakaerahelbeid (Provena)
5 grammi chia seemneid
5 grammi koorimata kanepiseemneid
1,5-2dl mandli-, kookose- või sojapiima
7 mandlit
jahvatatud kaneeli ja kardemoni
soovi korral 1-2 tl agaavisiirupit
mustikaid

Mandlite leotamine (valikuline): Vala mandlitele õhtul kraanisoe vesi peale, hommikul loputa mandlid puhta vee all ning soovi korral eemalda sõrmede abil mandli ümber olev pruun koor. 

Vala kaussi kaerahelbed, chia- ja kanepiseemned, kaneel ja soovi korral ka kardemon, lisa piim. Lase seista 10 minutit. Riivi jämeda riiviga õun ning sega see kaerahelveste hulka. Lisa segule poolitatud ning leotatud-kooritud mandlid. Kui soovid magusamat hommikusööki, siis lisa ka agaavisiirupit. Serveeri värskete mustikatega. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar