neljapäev, 19. veebruar 2015

Kookosene kinoa-kikerherne karri köögiviljade ja shampinjonidega

Kookosene kinoa-kikerherne karri köögiviljade ja shampinjonidega
(viiele)

150 grammi kinoad
1 keskmine suvikõrvits
1 suur porgand
1 keskmine mugulsibul
5 küüslauguküünt
200 grammi shampinjone
400 grammine purk konservkikerherneid
400 grammi 17% kookospiima
1 spl rohelise karri pastat
1 spl karri maitseaine segu (kasutasin rohelise-kollase karri segu)
oliiviõli
meresoola

Vala kinoa sõelale ning loputa korralikult jooksva vee all. Pane kinoa soolaga maitsestatud vette ning keeda 15 minutit, seejärel kurna ning jäta sõelale nõrguma. Puhasta sibul, küüslauk, porgand. Haki sibul, lõika küüslaugu küüned pooleks ning lõika shampinjonid ratasteks. Kuumuta pannil õli ning prae seened koos sibula ja küüslauguga. Maitsesta soola ja pipraga. Samalajal lõika porgand õhukesteks ratasteks ning haki suvikõrvits suupärasteks tükkideks, lisa köögiviljad praetud seentele ning voki mõned minutid. Seejärel lisa karripasta ning maitseaine segu, voki paar minutit. Lisa pannile kookospiim, lase keema. Keera kuumust vähemaks ning lase tasasel tulel umbes 10 minutit podiseda. Vala konservkikerherned sõelale, loputa jooksva vee all ning lisa karri roale. Vajadusel maitsesta vähese soolaga. Viimasena lisa toidule kinoa. Serveeri ning naudi!

Kookosene kinoa-kikerherne karri köögiviljade ja shampinjonidega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar