reede, 24. märts 2017

Mereannipitsa lillkapsa-kodujuustu põhjal

Mereannipitsa lillkapsa-kodujuustu põhjal

Koostiosad:

Põhi:
1 keskmine lillkapsas (u500g)
1 muna
100g kodujuustu
soola, pipart

Kate:
300g tükeldatud meelepäraseid kalu ja mereande
1 mugulsibul
230g (1 purk) mahedamaitselist Santa Maria taco kastet
50g riivitud juustu

Valmistamine:
Pese lillkapsas ning aseta pestud lillkapsaõisikud köögikombaini ning töötle peeneks seguks. Tõsta segu wok pannile ning kuumutu liigne vedelik lillakapsast välja. Vajadusel nõruta ja vajuta vett välja ka sõelal. Aseta segu tagasi köögikombaini, kuhu lisa üks muna, kodujuust ja maitseained ning töötle segu ühtlaseks. Küpseta põhja olenevalt põhja paksusest 20-30 minutit 180 kraadi juures. Seejärel määri põhjale tomatipasta ning laota sibularatta, mereannid ja puista peale riivjuust. Küpseta veel 10 minutit. Kui soovid pealt krõbetat tulemust, siis kasuta pöördõhuga grillfunktsiooni. Enne serveerimist lase veidi jahtuda.

NB! Pitsapõhi ei ole tavapäraselt krõbe, vaid pigem pehme :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar